• Hem - till startsidan
  • Kontakta oss via mail
  • Sajtmap - Innehållförteckning
  • Lägg sidan till din Favorit-mapp
  • Tipsa om hemsidan
  • Skriv ut

Kvalificerade konsulttjänster inom webbutvecklingLIWebb är ett svenskt IT-företag som erbjuder Dig kvalificerade konsulttjänster inom webbprogrammering och systemutveckling. Vi tillhandahåller kundanpassade webblösningar där vi kostnadseffektivt erbjuder vår kompetens och erfarenhet med syfte att skapa kundnytta.
Läs mer»

SimpleCMS är ett flexibelt, föränderligt och effektivt webbaserat publiceringsverktyg för att enkelt skapa, lagra och distribuera webbinnehåll, oavsett om det är på en intranät, extranet- eller Internetmiljö.
Läs mer»

Service Pulse International
SPulse - oberoende rådgivare till produkt- och  tjänstebaserade organisationer, stora som små
Läs mer»

 Nyheter från IT24

Så blir nya Ingrams nya ledning – här är veckans chefsnytt
Distributören Ingram Micro är klara med sin omorganisation och Palo Alto plockar in en Ciscoveteran. Här är veckans chefsnytt.

Sommarshopping temat i veckans it-affärer
Det handlas friskt inför sommaren. Tre förvärv finns med i veckans affärssvep.

Telenor om TDC-affären: Vi ska passa på när de vänder sig inåt
För Telenor innebär Tele2:s köp av TDC en större och tuffare konkurrent. Men samtidigt ser den norska operatören möjligheter när två stora bolag ska slås ihop.

Tack och adjö TDC – se upp Telia
Dagens stora telekomaffär ger Tele2 en tydlig position som nummer två på den svenska marknaden. Och nu ska man ta upp kampen mot Telia på allvar.

Dell fortsätter sälja av – nya mjukvarumiljarder ska beta av skulderna
Dell fortsätter att kränga av delar av sin verksamhet. Den här gången är det Dell Software som säljs för två miljarder dollar.

Storaffären klar idag – Tele2 köper svenska TDC
Den svenska delen av TDC har länge varit till salu. Idag blev den väntade storaffären klar när Tele2 köper TDC för 2,9 miljarder kronor.

Qliro säljer Tretti – här är veckans affärssvep
Qliro Groups vd Paul Fischbein säljer av det bolag han en gång grundade. Annars är det fullt av nya kontraktsskrivningar i veckans svep.

Svenska it-köpare allt nöjdare – men de sämsta leverantörerna blir sämre och sämre
Det generella betyget för svenska it-leverantörer ökar. Men de som ligger i botten har blivit ännu sämre. Det framgår av Radars stora rapport Leverantörskvalitet 2016.

40 tvingas gå när Intel bommar igen i Lund
It-jätten Intel ska kapa rejält globalt. Nu är det klart att bolagets verksamhet i Lund ska skrotas. Hur det kommer att slå mot den övriga svenska verksamheten verkar inte ha spikats än.

Japanska jätten spänner säkerhetsmusklerna – vill vara störst i världen
Japanska NTT samlar nu all sin it-säkerhetsverksamhet i ett och samma bolag, och skapar därmed en global säkerhetsjätte.

Symantec hostar upp 39 miljarder för Blue Coat
Säkerhetsjätten Symantec satsar sig ur sin annalkande kris. Detta genom att köpa Blue Coat för knappt 39 miljarder kronor.

Globala toner för svenska hörlurar – här är veckans it-affärer
Svenska Jays har tagit ett stort steg mot globalt genombrott, och kontrakt förnyas och lokaler styrs upp. Här är veckans affärssvep.

Konsultbolag på shoppingjakt – här är veckans nya chefer
Shoppingledare är dagens ord i chefssvepet. Två konsultbolag är nämligen så ivriga att förvärva att de utser förvärvsgeneraler. Överlag handlar det mycket om att rekrytera experter som chefer till nya områden.

B2B IT-Partner skyndar långsamt – och slår vinstrekord
B2B IT-Partner har fått upp ångan rejält, och tack vare framgångar inom offentlig sektor har man lyft till nya rekordhöjder.

Evry snuvar CGI på prestigeaffär – här är veckans it-affärer
Evry fortsätter sno hr-systemkunder av CGI, Sigma prisas och Axis köper skånskt videobolag. Här är veckans affärsnytt i korthet.

Svenska bilhandlaren börjar kränga it-tjänster
It-branschen är på väg att få konkurrens från oväntat håll. Det är biljätten Bilia som via ett dotterbolag har inlett försäljning av it-tjänster.

Lanteams pc-trojka tar revansch – tar storavtal från Atea
Lanteam, med tre tidigare Caperioprofiler i spetsen, har snuvat Atea på ett storavtal med Göteborgs stad.

Här är veckans jobbytare

Fortsatt medvind när Wipro tar ny nordisk skalp
Indiska Wipro fortsätter att vinna stora kontrakt i Norden. Den här gången är det vindkraftbolaget Vestas, som lägger sin it i Wipros händer.

Börsen nästa för B3IT – här är veckans it-affärer
En börsnotering, ett gäng nya distributörskompisar och ett datacenterbygge tränger sig in bland veckans alla avtalsförlängningar.

 

Verktyg
SimpleCMS
BildGalleri
Nyhetsbrev
Annonsverktyget
Veckans fråga

Om oss
LIWebb
Referenser
Kontakt
Sitemap

Kontaktuppgifter
Postadress:
Lillåkersvägen 28, 3tr
181 59 Lidingö
Tel: 0707-592265
E-postadress: info@liwebb.se